Huisartsenpraktijk Smeets – Maastricht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Smeets
Heerderweg 5 6224LA
Maastricht

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Heerderweg/Smeets

Op deze site kunt U 24 uur per dag informatie vinden over onze praktijk, ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar U ons kunt vinden. Bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Wij leveren huisartsenzorg voor patiënten in Maastricht wonende aan de oostkant van de Maas. De zorg omvat de gehele reguliere huisartsenzorg. Er bestaat ruime ervaring met zorg voor chronisch zieken, ouderen en palliatieve zorg. Naast dr. P. Smeets, onze vaste waarnemer op vrijdag dr. Vuurman of andere waarnemers doen praktijkondersteuners Barabara Peeters en Karla Wehnert voor diabetes, hart- en vaatziekten, Barabara Peeters voor ouderenzorg en Karin van de Brug voor geestelijke gezondheidszorg spreekuur. Daarnaast doen diabetesverpleegkundige Ellen Hakvoort, diëtiste Nienke van Liere en optometrist Blok voor fundusfoto’s in de praktijk spreekuur. De praktijk is een opleidingspraktijk voor co-assistenten (artsen in opleiding bij de Universiteit Maastricht die tijdens hun basisopleiding ervaring opdoen in de huisartsgeneeskunde).

Uw gegevens
Hieronder treft u onze gegevens aan. In het nieuwe verzekeringsstelsel is het van groot belang dat u ook uw gegevens bij inschrijving en elke wijziging direct aan ons doorgeeft. Vooral van belang zijn verandering van adres en verzekeringsgegevens. Vergeet u ook niet uw nieuwe telefoonnummer vast of mobiel door te geven. Wanneer u andere zorgverleners bezoekt die ons een rapportage van hun behandeling sturen vermeldt u dan duidelijk dat het huisarts P. Smeets van de Heerderweg betreft. Dit om verwarring met huisarts J. Smeets (geen familie) in gezondheidscentrum Heer  te voorkomen.

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Heerderweg/ Smeets

Voor vakantie en waarnemingen klik hier!

        

 

 

 

 

 

Contact / Informatie

Algemeen telefoonnummer 043 – 363 61 31
Spoed telefoonnummer 043 – 362 23 15
Huisartsenpost 043 – 7500 123
Faxnummer 043  – 362 82 16
Website www.huisartspraktijksmeets.nl
Schriftelijk Heerderweg 5, 6224 LA Maastricht
Big nummer 19029139001
Kamer van Koophandel nummer 57745080