Coronavirus – Huisartsenpraktijk Smeets – Maastricht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Smeets
Heerderweg 5 6224LA
Maastricht

Coronavirus

COVID – 19 / CORONAVIRUS

Zoekt U informatie over het coronavirus bel ons dan niet maar kijk onder het kopje coronavirus of bel bij twijfel de GGD op 0800-1351 voor info of op 0800-1202 voor een test (kan nu ook in Maastricht).
In verband met het infectierisico dient U ons te bellen voordat U de praktijk bezoekt ! Daarom is er tijdelijk ook geen inloopspreekkuur maar werken wij enkel op afspraak.
De assistente vraagt u naar uw hulpvraag maar ook naar verschijnselen die kunnen duiden op het coronavirus. Dit om te voorkomen dat besmette patiënten de praktijk bezoeken.
In het kader van de crisissituatie zal een beperkte samenvatting van uw medische gegevens gedurende de corona epidemie voor de huisartsenpost toegankelijk zijn zonder uw voorafgaande toestemming.  

Limburg works safely!
Please help us.

If you search information about the coronavirus you can visit the websites thuisarts.nl (choose english) or rivm.nl or call 0800 – 1351.
Always call us before you visit the practice ! Temporarily we only work on appointment.
The practice nurse will ask you about your complaints but also if you have symptoms which could point towards a coronavirus infection. This to prevent contaminated patients to visit the practice.
Given the fact we are living in crisis situation a limited summary of your medical file will be opened to the “huisartsenpost” during the corona crisis without your prior permission.


Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

Bel informatienummer

 

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.